За нас

ЗА НАС

„Бърз кредит“ ЕООД е небанкова финансова институция с изцяло български капитал. Ние започнахме своята дейност на 02.02.2011г., след лицензирането ни от БНБ. БЪРЗ КРЕДИТ е вписана в регистъра на финансовите институции по чл. 3а от Закона за кредитните институции, поддържан от Българската народна банка и е регистрирана в търговския регистър към  Агенция по вписванията  със заявление  обр. А4  вх. №20101005131330 от 05.10.2010г. Удостоверението за вписване в „Регистър на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ към КЗЛД е факт от основаването на фирмата. За нас спазването на законовите разпоредби, както и на всички права на клиенти, служители и граждани винаги са били водещ приоритет.

Основната дейност на „Бърз кредит“ ЕООД е отпускане и управление на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Фокусирани сме в предлагане на кредитни продукти, целящи своевременно задоволяване на финансовите потребности на хора в трудоспособна и извън трудоспособна възраст. Освен това фирмата извършва парични преводи, регистрира плащания на комунални услуги, както и търгува със застраховки, благодарение на дългогодишно и устойчиво партньорство с компании като ЗБ Омникар и Партньори, Moneygram, Cashterminal.

ИСТОРИЯ

В началото на 2011г. БЪРЗ КРЕДИТ ЕООД  стартира своята дейност с изцяло собствен капитал. Първо създадохме офис в гр. Ямбол. Срещайки се с различни хора и печелейки доверието на клиентите си, успяхме да разширим дейността си и започнахме да градим едни стабилни партньорски отношения и с други институции.  Водени от желанието ни за комплексно, качествено и компетентно обслужване, стартирахме предлагането и на застрахователни продукти .

Още през месец март същата година отворихме и първия си офис в гр. Пловдив. И тук името ни бързо се превърна в еквивалент на коректност и отговорност. Непрестанното разширяване на дейността ни, нарастващият брой клиенти и желанието ни да сме максимално близо до потребителя, през 2020г ни подтикна към отварянето и на втори офис в гр. Пловдив. Респективно и към екипа ни се присъединиха още хора, всеки от които влага старание и енергия, за да ставаме заедно все по-добри в това, което правим.

Въпреки всички трудности успяваме! Успяваме толкова години да работим като екип – ние, клиентите ни и партньорите ни! Днес „Бърз кредит“ ЕООД е не просто място, от където да „вземем малко пари на заем“, а институция, предлагаща комплексно обслужване на своите клиенти. Име с  извоювана, доказана и заслужена репутация! В офисите ни можете да кандидатствате за някой от кредитните ни продукти, да платите сметки за комунални услуги през Cashterminal , да направите или поучите паричен превод чрез MoneyGram или да сключите всякакъв вид застраховка чрез ЗБ “Омникар и партньори”.

Качество, надеждност и новаторство в обслужването на клиентите

В сферата на положителния социален ефект от дейността;

Обществената отговорност на дружеството;

Качество, надеждност и новаторство на обслужването на клиентите;

Честност- към всички наши клиенти и партньори;

НАШАТА ЦЕЛ

Ние от „Бърз кредит“ ЕООД ежедневно се сблъскваме с предизвикателствата на съвременното забързано ежедневие. Като хора сред хората, ние разбираме, че необходимост от финансови средства може да възникне във всеки един момент. Разбираме също така, че освен планираните разходи, често се случва да направим непредвидени такива – за здравето на нас или наш близък, за нов електроуред, тъй като старият вече ни е предал, за ремонт на автомобила или дори за да си подарим няколко дни почивка на мечтана дестинация, а защо не и да изненадаме любим човек! Във всички тези случаи ние бихме подкрепили всеки един от вас – нашите клиенти, защото приятелите са за това!

Не просто ви разбираме и подкрепяме – ние можем да ви бъдем максимално полезни като ви предоставим желаната сума до минути, без да ви товарим с излишна бюрокрация, без скрити уловки – с ясни, точни и конкретни условия!

Нашата основна цел е да работим с удоволствие, а нашето удоволствие е вашето удовлетворение!

НАШИЯТ ЕКИП

Верни на мотото си „хора сред хората“, ние ценим всяко човешко качество на служителите си! Знаем, че за да са пълноценни в работата си, те трябва да са щастливи от нея. Не ни е чужда всяка емоция и грижата към служителите ни е изключителен приоритет. Мотивацията на екипа ни е резултат от отличните условия на труд, както и от желанието за постигане на общата цел – удовлетворени клиенти!

Толерантността и лоялността са изконни ценности на всички нива в структурата на „Бърз кредит“ ЕООД, което несъмнено се насочва и като отношение към клиентите ни. Важна е компетентността, разбира се. Именно за това се стремим да развиваме и усъвършенстваме професионалните умения на всеки наш служител.

Нашите партньори

ОФИС ЯМБОЛ ул.”Преслав”

 8600 гр.Ямбол, ул.”Преслав” № 82

 0894 244 228, 0889 010202

 Пон – Пт 08:30 – 19:00, Събота 09:00 – 16:00

_____________________________________________________

ОФИСИ ПЛОВДИВ ул.”Самара”

 4000 гр.Пловдив, ул.”Самара” № 2

 0889 614 725

_____________________________________________________

ОФИСИ ПЛОВДИВ бул.”Македония”

 4004 гр.Пловдив, бул.”Македония” № 63

 0877 614 747

Call Now Button